Klasse
4G Kölsch
Brygget
18. januar 2020
Flasket
23. februar 2020
Alkoholstyrke
5,25%
Farve (EBC)
6,7
OG/FG
1,049 / 1,009
Bitterhet (IBU)
21,6 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pilsen Malt 88,9%
Best Caramel Pils 5,6%
Best Wheat Malt 5,6%

Humle og krydder

Tettnang 35g kok 60 min
Tettnang 15g kok 30 min
Tettnang 15g kok 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min 64,4 grader

Gjærtype

White Labs #WLP029

Gjærmengde

238 milliarder celle

Informasjon om gjæring

18 grader i 2 dager
17 grader i 12 dager
cold crash

Kommentarer


[BBcode]