Pilsner Malt 3 EBC 3800 g
Vienna 7 EBC 2800 g
Aroma Malt 150 EBC 1800 g
Munich Malt 20 EBC 1200 g
Cara Munich I 100 EBC 1500 g
Special B 300 EBC 1200 g
Wheat Malt 3 EBC 600 g
Flaked Wheat 3 EBC 2000 g
Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 0 g 60 min
Perle 4.9 % 67 g 60 min
70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.
3763 Roeselare Ale
2 pk
20 °C 365 days
Bryggedag 07.01.2018
Tatt over på eikefat 13.1.2018. 19 mnd på eikefat. Fatet 13.08.2019
Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % afv malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten.
Justert vann med to ts klorid og to ts sulfat. PH målt til 5.2 før justering.
2 ts. Gjærnæring
4 ts. Irish Moss.
Ingen vannjustering
2 pk Roeselare Bledn, 2 mnd gamle. Suppler med 50 gr.US 05