Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
30. november 2019
Flasket
27. desember 2019
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,059 / 1,010
Bitterhet (IBU)
31,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pale Ale Malt 2,00 Kg
Best Pale Ale Malt 100 g knust 500g
Best Pilsen Malt 2,00 Kg
Best Munich Malt 500g
Best Caramel Pils 500g
Crisp Crystal malt 150 100g

Humle og krydder

30,00 g Hallertauer Mittelfrueh 60,0 min
15,00 g Styrian Goldings 60,0 min
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh 30,0 min
10,00 g Styrian Goldings 30,0 min
30,00 g Styrian Goldings 0,0 min
40,00 g Styrian Goldings tørrhumle 7,0 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbel infusjon 65C i 30min, 72C i 30min.

Gjærtype

WLP 510

Gjærmengde

300 mrd celler

Informasjon om gjæring

Primær 18-19C i 7 dager
Sekundær 13-14C i 17 dager, tilsatt oppdyrket bunnslam fra Orval-flasker

Kommentarer

Inneholder bunnslam fra Orval-flasker. Brygget sammen med Bjørn Lodve Wikstrøm


[BBcode]