8.1 kg (69.8%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC
3.5 kg (30.2%) — Thomas Fawcett Wheat Torrified — Grain — 3.9 EBC
34 g (33 IBU) — Northdown 19% — Boil — 60 min
Bringebær
4.756 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash
0.88 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash
1.048 g — Gypsum (CaSO4) — Mash
6.286 ml — Lactic Acid 80% — Mash
Innmesk — 45 °C — 10 min
Innmesk — 58 °C — 5 min
Hovedmesk 1 — 65 °C — 35 min
Hovedmesk 2 — 72 °C — 20 min
Utmesk — 75 °C — 20 min
Nottingham
300ml
Primary — 20 °C — 2 days
Tilsatte dregs fra Cantillonflaske ved SG 1.030
Secondary — 20 °C — 200 days på eikefat
Ny dregs etter 100 dager
Omstikk 20 liter på dag 200
Tilsatt 1,5kg bringebær - lot stå i 3 uker