Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
1. desember 2018
Flasket
20. juli 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6,7
OG/FG
1,050 / 1,012
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
46,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

8.1 kg (69.8%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC
3.5 kg (30.2%) — Thomas Fawcett Wheat Torrified — Grain — 3.9 EBC

Humle og krydder

34 g (33 IBU) — Northdown 19% — Boil — 60 min

Andre ingredienser

Bringebær
4.756 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash

0.88 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash

1.048 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

6.286 ml — Lactic Acid 80% — Mash

Meskeinformasjon

Innmesk — 45 °C — 10 min

Innmesk — 58 °C — 5 min

Hovedmesk 1 — 65 °C — 35 min

Hovedmesk 2 — 72 °C — 20 min

Utmesk — 75 °C — 20 min

Gjærtype

Nottingham

Gjærmengde

300ml

Informasjon om gjæring

Primary — 20 °C — 2 days
Tilsatte dregs fra Cantillonflaske ved SG 1.030
Secondary — 20 °C — 200 days på eikefat
Ny dregs etter 100 dager
Omstikk 20 liter på dag 200
Tilsatt 1,5kg bringebær - lot stå i 3 uker

Kommentarer


[BBcode]