Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
2. august 2019
Flasket
14. august 2019
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
5,5
OG/FG
1065 / 1010
Bitterhet (IBU)
57,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

3kg Maris Otter Ale Malt
200g dextrose

Humle og krydder

Boiling 75min

* Amarillo (8,9%) 25g @ 30 min
* Amarillo (8,9%) 25g @ 15 min
* Amarillo (8,9%) 50g @ 7d

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

* 66˚C 45 min
* 77˚C 15 min
* 77˚C 10 min (rest)

Gjærtype

WLP-001

Gjærmengde

1 pack

Informasjon om gjæring

Profile - BrewPi

20˚C 2d
17˚C 7d
22˚C 3d
2˚C 18h (coldcrash)

Kommentarer

Bitterness estimated in Speidel Braumeister recipe program.

Carbonation ended bit on the low end, even if using 4g dextrose / 0,5L bottle (2x Muntons/bottle). Carbonated for 3 weeks @ 20-22˚C.


[BBcode]