Klasse
13G Heimabrugg
Brygget
1. juni 2019
Flasket
8. juni 2019
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,074 / 1,015
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3,6 kg Pale ale malt
3,6 kg Pils malt
100 gr. Cara pils
100 gr. Pale Crystal

Humle og krydder

40gr. Mittelfruh 180 min
7 gr. Saaz 60 min

Andre ingredienser

Einerkvister. Ca. 1,2 kg skylt og fordelt på mesk og skyllevann.

Meskeinformasjon

68°c 90 min
78°c 5 min

Gjærtype

Sigmunds Voss kveik

Gjærmengde

35 ml.

Informasjon om gjæring

36°c 1 dag
37°c 1 dag
38°c 5 dager

Kommentarer

3 timer kok


[BBcode]