Klasse
6E New England IPA
Brygget
13. august 2019
Flasket
13. august 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1060 / 1018
Bitterhet (IBU)
14,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pilsen malt: 5,3 kilo
Weyermann Caramunich 1,1 kg

Humle og krydder

Mosaic Cryo Hops
60 gram etter 5. min. når koking ferdig.
70 gram direkte i gjæringsdunk
70 gram etter 6 dager

Andre ingredienser

Laktose 0,5 kg. (røres inn mot kokeslutt)

Multer: 1 kg i gjæringskar etter 6 dager

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min., 78 grader i 5 min.

Koses i 90 min.

Gjærtype

Safeale US-04

Gjærmengde

2 poser

Informasjon om gjæring

14 dager i gjæringskar 21-22 grader

Kommentarer

Er usikker hvordan man skal registrere IBU og EBC


[BBcode]