Klasse
7A Weizen (sydtysk)
Brygget
29. januar 2019
Flasket
18. februar 2019
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1050 / 1014
Bitterhet (IBU)
14,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Hvetemalt: 3 kg
Pilsnermalt: 1.2 kg
Münichmalt: 0.6 kg
Biscuitmalt: 0.2 kg
Syremalt: 0.15 kg

Humle og krydder

Magnum, 60 min: 8 g
Mittelfrüh, 5 min: 30 g

Andre ingredienser

CaSO4: 5 g
CaCl2: 5 g
Gjærnæring

Meskeinformasjon

43 grader: 20 min
67 grader: 60 min
78 grader: 10 min

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

200 mrd celler

Informasjon om gjæring

17 grader i 7 dager – økes gradvis til 20 grader gjennom resten av forløpet. 16 dager totalt

Kommentarer

Karbonert med vørter


[BBcode]