Klasse
3E Klassisk norsk juleøl
Brygget
7. september 2019
Flasket
30. september 2019
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
44
OG/FG
1064 / 1023
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt.
Munich malt
diverse cara malt
Blankt candy sukker
Brunt Candy sukker

Humle og krydder

E.K. Golding blomst.
Enebær
vaniljeborbun
appelsinskall
kakaonibs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesk 1 time 64-66 grader
utmesk 78 i 15min

Gjærtype

M84

Gjærmengde

4 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæret på fermantasaurus
i ca 16-18 grader

Kommentarer


[BBcode]