Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
6. juni 2019
Flasket
1. august 2019
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1,068 / 1,013
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

12% Vienna
41% Maris Otter
47% Pils

Humle og krydder

Summit FWH
Mittelfrüh 15min
Mittelfüh 0min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader, 1 time
72 grader utmesk, 10 min

skylling 75 grader

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

3 pk, no starter

Informasjon om gjæring

12 grader i 4 uker
15 grader i 1 uke
Cold crash 2 uker

Kommentarer


[BBcode]