Klasse
13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Aprikos
Brygget
8. februar 2019
Flasket
7. mars 2019
Alkoholstyrke
4,3%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1038 / 1012
Bitterhet (IBU)
5,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,5l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

2000g Pilsnermalt
1200g Hvetemalt
200g Carapils

Humle og krydder

15g Fuggle, 5%AA, 30 min kok, 4,6 IBU

Andre ingredienser

500g Laktose
3000g Aprikospure

Meskeinformasjon

15 liter vann.
65°C i 60 min.
78°C i 10 min.
Skylte med 15,7 liter vann på 78°C.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1pk rehydrert

Informasjon om gjæring

Kjelesyrnet med Probi:mage (L. Plantarum).
19°C i 3 dager.
20°C i 2 dager.
21°C i 12 dager.
3°C i 7 dager.

Kommentarer


[BBcode]