Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
5. mars 2019
Flasket
23. april 2019
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1048 / 1015
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter, 3,5 kg
Caramel malt 150 etc, 0,5 kg

Humle og krydder

Northern brewer 13 g, 60 min
EKG 15 g,15 min
Northern brewer 15 g, 15 min

Andre ingredienser

Vannjustering som Gahr, gjærnæring, whirlfloc

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min, 74 grader i 30 min, skylling i 45 min.

Gjærtype

S 04

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæring på 20 grader i 18 dager. SG 1018 etter 3 DG og 1014 etter 8 og 14 DG. Primet med 4 g sukker/l.

Kommentarer


[BBcode]