Klasse
13G Heimabrugg
Brygget
21. oktober 2018
Flasket
30. oktober 2018
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,069 / 1,014
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

8,3 kg pale malt fra Norsk malt
0,5 kg Stjørdalsmalt

Humle og krydder

100 g Fletre humle 2,5%AA @60 min (hel humle)
100 g Fletre humle 2,5%AA @0 min (hel humle)

Andre ingredienser

Einerlåg til mesk og skylling

Meskeinformasjon

40 C @10 min
50 C @10 min
64 C @160 min
78 C @10 min

Gjærtype

Sigmund Gjernes kvei

Gjærmengde

2 g tørket kveik

Informasjon om gjæring

4 dager på 39 C

Kommentarer

Kokes i 240 minutter (4 timer)


[BBcode]