Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
10. februar 2019
Flasket
24. februar 2019
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
9,3
OG/FG
1,055 / 1,014
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
13,5l
Mengde ferdig øl
11,0l
Gjærbare ingredienser

1,6 kg Maris Otter
1,4 kg Hvete
230 gram Havre
160 gram Flaka Hvete
140 gram Acid

Humle og krydder

15 gram Golding 60 min.
10 gram Golding 10 min.
5 gram Korianderfrø 5 min.

Andre ingredienser

15 gram Appelsinskall 5 min.
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

Meskeinformasjon

60 min. på 64 grader
15 min. på 72 grader

Gjærtype

Mangrove Jack M21

Gjærmengde

ca 200 bill celler

Informasjon om gjæring

Pitch 16 grader.
18,5 grader i 4 dager.
0,5 grad økning per døgn til 21 grader.

Kommentarer


[BBcode]