Klasse
3C Doppelbock
Brygget
15. september 2019
Flasket
13. oktober 2019
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
51,5
OG/FG
1,089 / 1,022
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
41,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

8.2 kg (46.1%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC
8 kg (44.9%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC
600 g (3.4%) — Crisp Crystal Light — Grain — 88.5 EBC
400 g (2.3%) — Viking Malt Chocolate Light — Grain — 475 EBC
400 g (2.3%) — Simpsons Crystal Dark — Grain — 270 EBC
200 g (1.1%) — BestMalz Black Malt — Grain — 1200 EBC

Humle og krydder

60 g (24 IBU) — Magnum 10.2% — Boil — 60 min

Andre ingredienser

7.77 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash

2.44 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash

2.51 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

2.5 ml — Lactic Acid 80% — Mash

Meskeinformasjon

Temperature — 66 °C — 60 min
Ganger 2 (dobbelmesk)
Mash Out — 78 °C — 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

996Bill

Informasjon om gjæring

Primary — 12 °C — 21 days
Primary — 17 °C — 1 days
Primary — 19 °C — 1 days
Cold Crash — 3 °C — 5 days

Kommentarer


[BBcode]