Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
26. februar 2020
Flasket
10. mars 2020
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
21
OG/FG
1,056 / 1,012
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

2,55 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 4 40,8 %
2,55 kg Pilsen (3,5 EBC) Grain 5 40,8 %
0,35 kg Munich Dark (25,0 EBC) Grain 6 5,6 %
0,35 kg Munich Malt (15,0 EBC) Grain 7 5,6 %
0,30 kg Cara Gold Malt - (120 EBC) Grain 8 4,8 %
0,15 kg Dark Crystal (275,0 EBC) Grain 9 2,4 %

Humle og krydder

15,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min
20,00 g Citra [12,40 %] - Boil 10,0 min
20,00 g Mosaic (HBC 369) [11,60 %] - Boil 10,0 min
20,00 g Simcoe [11,67 %] - Boil 10,0 min

20,00 g Citra [11,90 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min
20,00 g Mosaic (HBC 369) [12,25 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min
20,00 g Simcoe [12,00 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min

30,00 g Citra [11,90 %] - Dry Hop 3,0 Days
30,00 g Mosaic (HBC 369) [12,25 %] - Dry Hop 3,0 Days
30,00 g Simcoe [12,00 %] - Dry Hop 3,0 Days

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67->72->77*C

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

2L starter

Informasjon om gjæring

17->18->19->20*C->1*C

Kommentarer


[BBcode]