Klasse
13C Trelagret øl (basistype 12A Gueuze lambic)
Ekstra ingredienser
Brygget
3. mai 2019
Flasket
7. januar 2020
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,045 / 1,010
Bitterhet (IBU)
5,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Wheat malt
Wheat torrified
Wheat flaked

Humle og krydder

Hallertauer Hersbruker

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

70 grader i 75 min
77 grader i 15 min

Gjærtype

Wlp 300 og div dregs

Gjærmengde

100 ml slurry

Informasjon om gjæring

Gjæret på ca 20 grader i 10 dager.
Tilsatte dregs fra div surøl og gjæret i ca 0.5 år på eiketønne

Kommentarer


[BBcode]