Klasse
11B Belgisk frukt lambic
Brygget
2. mai 2020
Flasket
1. juli 2021
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1060 / 1008
Bitterhet (IBU)
4,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

pilsner, hvete, cara ruby, havre og acis malt + havregryn

Humle og krydder

sorachi ace

Andre ingredienser

Sure kirsebær

Meskeinformasjon

68/60
77/20

Gjærtype

BRY-97 og Abbey

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret i 18 dager, stukket om til fat og tilsatt gjær/bakteriekultur fra NØ, stått ett år på fat, stukket om og tilsatt ca 4 kg sure kirsebær i ca en mnd før flasking.

Kommentarer


[BBcode]