Klasse
13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Solbær og pasjonsfrukt
Brygget
11. desember 2018
Flasket
2. januar 2019
Alkoholstyrke
3,5%
Farve (EBC)
4
OG/FG
1034 / 1012
Bitterhet (IBU)
5,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2000g Pilsnermalt
1200g Hvetemalt

Humle og krydder

15g Fuggle, 5%AA, 30 min kok, 4,6 IBU

Andre ingredienser

150g Laktose
1000g Solbærpure
1000g Pasjonsfruktpure

Meskeinformasjon

15 liter vann.
65°C i 60 min.
78°C i 5 min.
Skylte med 15,5 liter vann på 78°C.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1pk rehydrert

Informasjon om gjæring

Kjelesyrnet med Probi:mage (L. Plantarum).
19°C i 2 dager.
20°C 6 dager.
21°C i 5 dager.
3°C i 6 dager.

Kommentarer


[BBcode]