Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
16. november 2017
Flasket
2. desember 2017
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
90
OG/FG
1,060 / 1,010
Bitterhet (IBU)
50,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Maris otter, Munch malt, roasted barley, black malt, chocolate malt, pale chocolate, crystal, dark krystal, pale crystal, amber, brown, flaket havre.

Dette er andre avrenning av denne vørter.

Humle og krydder

columbus, centennial, chinook.
kanelstang, stjerneanis, nellik

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbel merking 2 omganger.mesket på 68 grader 90 min, litt skylling. 2 meskepose 68 grader i 90 min.
utmesk 78grader

Gjærtype

wlp001

Gjærmengde

1 liter starter.

Informasjon om gjæring

ca. 18-20 grader 14 dg.

Kommentarer


[BBcode]