Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
28. desember 2017
Flasket
28. desember 2017
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
6
OG/FG
50 / 6
Bitterhet (IBU)
0,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
5,0l
Mengde ferdig øl
5,0l
Gjærbare ingredienser

50% Pilsnermalt
40% Knust vete
10% Carapils

Humle og krydder

Oksydert humle
4g/L i ene batchen
1g/L i andre batchen

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67C 1h
78C 15min

Gjærtype

Safale T58

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Brygget på to ulike lambic
1.
2016 Peddiochoccus damnosis infektert med gjær og tilsatt bottledregs.
Primær 18C
Sekundær ca 16C

2.
2015 Safale T58. Tilsatt bottledregs
Primær 18C
Sekundær Ca 16C

Lagret på flaske 1.5år

Kommentarer

60% lambic fra 2015
40% lambic fra 2016


[BBcode]