13.3 kg Pilsen malt 3.5EBC(87%)
0.93 kg Caramell Hell 30EBC (6.5%)
0.93 kg Caramell Munich 2 120EBC (6.5%
45g Perle 8% 60min (0.64g/l)
60g Cascade 6.9% 15min (0.86g/l)
90g Chinook 12.1% 5min (1.29g/l)
45g Citra 11.6% 5min (0.64g/l)
60g Citra 11.6% Tørrhumle 6 dager (0.86g/l)
1.5 tabl. Whirlfloc
1.5 ts gjærnæring
15 dråper Brewers Clarex
14.5g MgSO4 (totalt mesk+skyllevann)
15.5g CaCl2 (totalt mesk+skyllevann)
15.5g CaSO4 (totalt mesk+skyllevann)
Mesk 66 grader 75 min
Utmesk 78 grader 5 min
Whirlpool 5 min etter kok 78 grader
WLP 051
640 Bill
Starter 2 pk WLP051 til starter 4.3 liter.
640 bill gjærceller
Gjæret op 18 grader i 14 dager.
Karbonert på fat og lagret i nesten 3 måneder før tapping på flaske
Merk : som beskrevet over så er flasketapping gjort etter lagring på fat.