Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
5. mars 2019
Flasket
19. mars 2019
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
21
OG/FG
1048 / 1014
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3,5 kg pale malt
0,5 kg caramel malt

Humle og krydder

13 g northern brewer 60 min
15 g EKG 15 min
15 g northern brewer 15 min

Andre ingredienser

Vannjustering som i Gahrs artikkel

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min, 73 grader i 20 min, 74 grader i 10 min, skylling i 45 min på 78 grader

Gjærtype

S 04

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Pitching på 19 grader, gjæring på 20 grader i 14 dager. Karbonet med 4 g sukker/liter.

Kommentarer


[BBcode]