Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
6. november 2019
Flasket
21. november 2019
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
81
OG/FG
1066 / 1022
Bitterhet (IBU)
36,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
47,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

9,2kg Pale Malt
1,1kg Flaked Oats
925g Munich Wheat
760g Dark Crystal
725g Pale Crystal
525g Roasted Barley
525g Chocolate Malt
275g Pale Chocolate Malt

Humle og krydder

33g Columbus 16 8%aa @ 60 min
50g Fuggle 4,3%aa @ 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 45 min
72 grader i 20 min
Utmesk på 78 grader

Gjærtype

Omega 011

Gjærmengde

1pk 4l starter

Informasjon om gjæring

22 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]