Klasse
1F Norsk pilsner butikk-klasse
Brygget
19. mai 2018
Flasket
10. juni 2018
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1,049 / 1,012
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pilsen Malt 4,75 kg
Best Caramell Hell 250 gram

Humle og krydder

65 g Spalter Select

Tilsatte halvparten av humla halveis i meskeprosess, resten etter 30 min ut i koking

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Enstegsmesking 64-66 grader i 90 minutt.

Gjærtype

Saflager 34/70

Gjærmengde

4 poser tørrgjær

Informasjon om gjæring

3 uker på 17 grader romtemperatur

Kommentarer

Brukte sukkerbiter til karbonering.
Er usikker på EBC
Skyllte i 60 min før koking


[BBcode]