Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 5A Engelsk brown ale)
Ekstra ingredienser
Eikestaver, Kakaonibs, Rom
Brygget
1. februar 2020
Flasket
19. oktober 2020
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1,074 / 1,011
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Thomas Fawcett Maris Otter,
Briess Pilsen Light LME,
Weyermann Chocolate Rye,
Castle Malting Chateau Cara Blond,
Bonsak Gårdsmalteri Special N,
Castle Malting Chateau Melano Light,
Axa Bjørn Lettkokte Havregrøt,
Såinnhuset Stjørdalsmalt

Humle og krydder

Goldings

Andre ingredienser

Kakaoekstrakt av rom,
Kakaonibs,
Eikestaver,
Gjærnæring,
Vannjustering

Meskeinformasjon

68 grader i 95 minutter
77 grader i 10 minutter

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

490000000000 celler

Informasjon om gjæring

6 dager på 19 grader
9 dager på 21 grader
3 dager Cold Crash
30 dager sekundær
6 dager karbonering
Lagring på cornelius

Kommentarer


[BBcode]