2.36 Kg pilsnermalt 3.9 ebc
2.14 Kg Hvetemalt 3,9 ebc
0.28 Kg Havremalt 2 ebc
13 gram Cascade kokes i 30 minutter
13 gram Citra kokes i 30 minutter
19 gram Cascade 15 minutter
19 gram Citra kokes i 15 minutter
24.5 gram Cascade steepes i 5 minutter på 80 grader
24.5 gram Citra steepes i 5 minutter på 80 grader
17 gram Cascade tørrhumles i 3 dager
21 gram Citra tørrhumles i 3 dager.
Vannjustering
Meskevann 2.9 gram CaS04, 1.45 gram CaCl2, 5 ml Lactose
Skyllevann 1.4 gram CaS04, 0.7 gram CaCl2
Meskes på 67 gradewr i 60 minutter.
Utmesk på 78 grader i 10 minutter
3787
Ca 300 millirder
Starter gjæring på 20 grader og går opp til 22 på slutten.
Karbonert med sukker. 6 gram pr. liter