Klasse
8D Porter
Brygget
29. august 2019
Flasket
13. september 2019
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
64
OG/FG
1,068 / 1,020
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris oter, chateau biscuit, chateau cara ruby, chateau café, chateau munich, caramunich 1, dark chocolate malt

Humle og krydder

Northern Brewer
Fuggle

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i en time, 72 grader i et kvarter eller så, utmesk og skylling.

Gjærtype

wlp028

Gjærmengde

3 pk

Informasjon om gjæring

18 grader til stormgjæringa avtok, deretter gradvis opp til 23 grader før flasking.

Kommentarer


[BBcode]