Klasse
13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 4F California common/steam beer)
Ekstra ingredienser
Mango Purre
Brygget
22. april 2019
Flasket
12. mai 2019
Alkoholstyrke
4,2%
Farve (EBC)
13,5
OG/FG
1048 / 1016
Bitterhet (IBU)
18,9 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Norsk Pilsner Malt og Norsk Karamell Malt fra Stor-Gaalaas Gård

Humle og krydder

Citra, Galaxy, Mosaic, Motueka

Andre ingredienser

Mango Puree

Meskeinformasjon

Mesket i BB30 med Silkar, ingen pumpe, kun røring.

Gjærtype

Californian Lager M5

Gjærmengde

1pk

Informasjon om gjæring

Gjæring på 19,4grader i 14dager så en rolig coldcrash før tapping.

Kommentarer

Gøy å delta :D


[BBcode]