Klasse
2B Wiener
Brygget
12. januar 2019
Flasket
21. februar 2019
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
27,4
OG/FG
1,063 / 1,012
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Munchenmalt, mørkt munchenmalt, wienermalt, litt caramunich 1.

Humle og krydder

Perle, Hallertau Mittelfrüh, Tettnang

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i 75 min, 72 grader i 10 min, 76 grader i 10 min.

Gjærtype

34/70

Gjærmengde

3 pk

Informasjon om gjæring

10 grader til 2/3 ferdig, 17 grader stigende til 20 til ferdig, gradvis ned til 0 over en drøy uke.

Kommentarer


[BBcode]