Klasse
11A Belgisk dubbel/bruin
Brygget
22. mai 2020
Flasket
6. juni 2020
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
34
OG/FG
1063 / 1014
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3,9 kg pilsnermalt
0,45 kg hvetemalt
0,35 kg aromatic malt
0,30 kg caramunich
0,30 kg special B
0,25 kh Munich
0,25 kg caramel aromatic
0,20 kg biscuit
0,40 kg dememera sugar

Humle og krydder

21 g Northern brewer

Andre ingredienser

Vannjustering a la Gahr
Gjærnæring
Whirlfloc

Meskeinformasjon

66'' i 60 min
73'' i 20 min
78'' i 10 min
Skyll i 15 min
Kok 90 min

Gjærtype

Fermentis BE-256

Gjærmengde

2 pk rehydrert

Informasjon om gjæring

Pitvhing på 18'', økende til 20 '' etter fem dager, gjæring i 15 dager
Karbonert med 9 g sukker/l

Kommentarer


[BBcode]