Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
12. januar 2019
Flasket
27. januar 2019
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

2,5 kg Best Pale malt
2,5 kg Best pilsen malt
0,3 Caramel/Crystalmalt
0,3 Cara Pils/Dextrine

Humle og krydder

60 g Liberty (60 min)
40 g Liberty (10 min)
25 g Liberty (1 min)
20 g Saaz (1 min)
45 g Hallertauer Hersbrucker tørrhumle 7 dager

Andre ingredienser

Gjærnæring, 1 fellingstablett.

og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking,

Meskeinformasjon

65 C i 60 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling

Gjærtype

Mangrove Jack M54

Gjærmengde

2 pk tørrgj

Informasjon om gjæring

21 dager 14 C,

Kommentarer


[BBcode]