12 kg Munich malt
8 kg pilsner malt
0,6 kg Caramunich III
0,6 kg Carafa II
0,4 kg Special B
0,4 kg Chocolate malt
100 gram Aurora (6,5%AA) i 60 min
65 gram Saaz (3,0% AA) i 15 min
65 gram Saaz (3,0% AA) i 5 min
Vannjustering i mesk 22g CaCo3 + 11g NaHCO3
1 ts gjærnæring og 1ts super moss siste 15 min av kok.
1,75 kg pasteuriserte kirsebær uten stein fra hagen tilsatt etter stormgjæring.
Dobbeltmesk på speidel 50L.
1-stegs infusjonsmesk på 67 grader i 75 min med halvparten av malten x 2.
Utmesk 76 grader 15 min.
Skylling 15 L vann 76 grader.
WLP833 German Bock
1450 mrd celler
10 grader i temperaturstyrt kjøleskap 3 uker.
Temp økt til 15 grader mot slutten.