Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Laktose og kanel- og vaniljeekstrakt
Brygget
14. januar 2018
Flasket
10. februar 2018
Alkoholstyrke
8,8%
Farve (EBC)
79,5
OG/FG
1,095 / 1,029
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter 6,5kg
Flaked oats 0,5kg
Biscuit 0,4kg
Carafa III 0,4kg
Chocolate malt 0,2kg
Light DME 1kg

Humle og krydder

55g Columbus 30 min
Kanel- og vaniljeekstrakt

Andre ingredienser

Laktose

Meskeinformasjon

67C 45 min

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

360 mrd

Informasjon om gjæring

18C i 24 dager.
4C i 2 dager.

Kommentarer


[BBcode]