Klasse
5G Old ale
Brygget
6. februar 2018
Flasket
16. oktober 2018
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1090 / 1025
Bitterhet (IBU)
50,0 (R)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
42,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

13,8 kg Maris Otter
750g Crystal 120 EBC
450g Brown Malt
150g Pale Chocolate
450g Lyles Dark Treakle

Humle og krydder

103g EKG 5,7% @ 60 min
42g EKG 5% @ 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 grader i 70 min
76 grader i 10 min

Gjærtype

Wyeast 1968

Gjærmengde

Ca 650 mrd celler

Informasjon om gjæring

20 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]