Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 13G Klassisk norsk hjemmebrygg)
Ekstra ingredienser
Muscovadosukker
Brygget
22. september 2018
Flasket
25. september 2018
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1040 / 1012
Bitterhet (IBU)
16,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Stjøldalsmalt 54%
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 36%
Crystal 60 EBC - 5%
Mørk Muscovado sukker 5%

Humle og krydder

Saaz 2,8 gr/l - 60 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i en time

Gjærtype

Vossakveik (Gjernes)

Gjærmengde

1 ts tørket

Informasjon om gjæring

39 grader i 3 døgn

Kommentarer


[BBcode]