Klasse
9E Imperial stout
Brygget
1. november 2016
Flasket
12. desember 2016
Alkoholstyrke
16,4%
Farve (EBC)
129
OG/FG
1143 / 1018
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Fermentables (10.6 kg)
4.6 kg - Pale Ale Malt 5.9 EBC (43.4%)
3.5 kg - Dry Malt Extract - Light 14.8 EBC (33%)
1.2 kg - Caraafa spesial type 1 900 EBC (11.3%)
600 g - Flaked Oats 2 EBC (5.7%)
250 g - Crystal 120 235 EBC (2.4%)
250 g - Rauchmalt 27.5 EBC (2.4%)
200 g - Milk Sugar (Lactose) 0 EBC (1.9%)

Humle og krydder

Hops (145 g)
60 min - 10 g - Columbus - 14.8% (15 IBU)
15 min - 25 g - Columbus - 14.8% (19 IBU)
15 min - 25 g - East Kent Golding - 4.7% (6 IBU)
15 min - 15 g - Hersbrucker - 2.8% (2 IBU)
15 min - 15 g - Motueka - 7.2% (6 IBU)
0 min - 25 g - East Kent Golding - 4.7%
0 min - 15 g - Hersbrucker - 2.8%
0 min - 15 g - Motueka - 7.2%

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mash Profile
65 °C - 60 min - Saccharification Rest

Gjærtype

M-44, Ha 18

Gjærmengde

6

Informasjon om gjæring

Fermentation Profile
Ale
20 °C - 21 days - Primary

Kommentarer


[BBcode]