Klasse
10D Saison
Brygget
13. juni 2020
Flasket
27. juni 2020
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,050 / 1,007
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg Pilsnermalt
0,8 kg Rugmalt
0,8 kg Hvetemalt

Humle og krydder

12 g Magnum FWH
35 g Saaz 15 min
35 g Saaz 5 min
30g Saaz 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 60 minuter
batch sparge

Gjærtype

WLP 566

Gjærmengde

0,8M celler/ml/Plato

Informasjon om gjæring

fra 18 til 23 grader på 3 dager, deretter stabilt til flasking. Ingen cold crash.

Kommentarer


[BBcode]