Best pils - 89%
Breiss Carabrown - 3%
Best acidulated - 2%
Weyermann Carafa spesial I - 1%
Weyermann Carafa spesial III - 1%
Crisp black - trekkes i en humlepose i drøyt 5 min mot slutten av mesk. - 4%
Hallertauer mittelfrüh @ FWH
0.6g/L Northern Brewer @15
2.3g/L Northern Brewer @2
0.9g/L Northern Brewer DH 4 days
Clarex
Ca 46 ppm
Mg 1 ppm
Na 2 ppm
Cl 26 ppm
SO4 54 ppm
HCO3 38 ppm
0 min @ 52 grader
60 min @ 64 grader
20 min @ 72 grader
WLP940
20 mil per liter
10 grader i 10 dager
øker fra 10 - 16 grader ila 1 uke
hviler på 16 grader i 3 døgn
4 døgn CC @ 3 grader
Lukket overføring til fat.
Karbonering 2.5 vol.