Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
26. mai 2019
Flasket
23. september 2019
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
12,6
OG/FG
1,069 / 14
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Ireks Pilsner Malt
Ireks Vienna Malt
BestMalz Munich

Humle og krydder

Perle
Hallertauer Mittelfrueh

Andre ingredienser

Calcium Chloride
Gypsum (CaSO4)
Whirlfloc
Yeast Nutrients

Meskeinformasjon

60 °C — 10 min
66 °C — 60 min
77 °C — 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

800 billion

Informasjon om gjæring

Primary — 10 °C — 10 days
Primary — 12 °C — 10 days
Primary — 16 °C — 2 days
Cold Crash — 2 °C — 1 days

Kommentarer

Lagret på corneliusfat 2°C i 18 uker


[BBcode]