Klasse
10D Saison
Brygget
2. april 2018
Flasket
29. april 2018
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1,056 / 1,005
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
47,0l
Mengde ferdig øl
44,0l
Gjærbare ingredienser

Palemalt
Carapils
Hvetemalt
Flaket mais
flaket havre
acidulated malt
carafa I

Humle og krydder

magnum
mosaic
saaz
simcoe

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50c
66c

Gjærtype

Saison/brett blend

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

19c 24 t
20c 3 dager
22c 2 dager
24 i 2 uker
25c en uke

Kommentarer

Gjærtypen er fra The Yeast bay, Saison/brett-blend!


[BBcode]