Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Sjokolade
Brygget
19. juni 2019
Flasket
21. juli 2019
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
89
OG/FG
1,100 / 10,030
Bitterhet (IBU)
90,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

9000 g Pale Malt
200 g Special B
234 Pale Choco
350 g Choco
300 g Roasted Barley
400 g havre

Humle og krydder

Herkules 17.7% 39 g 60 min
Summit 16.6 % 53 g 60 minutt

Andre ingredienser

400 g laktose
1l Cholaca.

Meskeinformasjon

65 grader i 90 min
75 grader 5 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

iht Mr.Malty

Informasjon om gjæring

18 - 20 grader i 21 dager

Kommentarer


[BBcode]