Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser
Tørket hylleblomst
Brygget
26. november 2019
Flasket
17. desember 2019
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1,049 / 1,010
Bitterhet (IBU)
16,7 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Pils, Ireks, 4 EBC, 5 kg
Flaka hvete - 2 EBC, 5 kg
Flaka havre - 2 EBC, 0,35 kg

Humle og krydder

Hallertauer Magnum - 10,2 % alpha - 30 gram - 60 min
Saaz - 2,2 % alpha - 55 gram -15 min
Hylleblomst, tørket - 50 gram - 5 min
Appelsin Zest - 270 gram - 5 min
Korianderfrø knust - 27,5 gram - 5 min

Andre ingredienser

Kalsiumsulfat/ CaSO4 - 2g/10L - vannjustering
Kalsiumklorid/ CaCL2 - 1g/10L - vannjustering
Gjærnæring 1 ts 15 min
Whirlflock 1 tbl 7 min

Meskeinformasjon

55 grader i 10 min
65 grader i 60 min
72 grader i 30 min
76 grader i 10 min

Gjærtype

wlp400

Gjærmengde

300 milliarder

Informasjon om gjæring

20 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]