7 kg United Kingdom - Maris Otter Pale
2 kg United Kingdom - Munich
1 kg Flaked Barley
1 kg Flaked Oats
0.65 kg American - Roasted Barley
0.35 kg German - CaraMunich II
0.45 kg Belgian - Special B
0.25 kg German - Carafa II
0.30 kg American - Chocolate
0.25 kg United Kingdom - Pale Chocolate
0.7 kg DME light
0.65 kg demerarasukker
0.8 kg Muscovadosukker
40 g Target - Boil 60 min
60 g Target - Boil 20
40 g East Kent Goldings - Boil 5 min
40 g East Kent Goldings - Whirlpool at 80 °C 20 min
WLN4100
Dobbletmesket - 63 grader
WLP007
2 pk
Primærgjør var WLP007. Gjæret på 20 grader. Tilsatte enzym og Champagnegjær etter noen dager.
Etter gjæring ble ølet cold crashet. Deretter ble det tappet på fat.
I fatet ble det tilsatt 150 gram eiketerninger. Terningene hadde blitt brent i stekeovn først, og hadde ligget i snaue 9 måneder på Jack Daniels.
Totalt sto ølet i fatet i ca 9 måneder.