Klasse
13G Heimabrugg
Brygget
27. november 2019
Flasket
1. desember 2019
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,080 / 1,015
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
7,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt 3,2 kilo
Acid malt 100 gram

Humle og krydder

Mittelfruh 20 gram x 3 i mesk, kok 60 og kok 15
Einer i meske og skyllevann

Andre ingredienser

Gypsum og kalsiumklorid till vannjustering

Meskeinformasjon

Enkelt steg, 65 grader

Gjærtype

Sigmund voss, yeast

Gjærmengde

Halv pakke

Informasjon om gjæring

Ca 38 grader i tre dager

Kommentarer


[BBcode]