Pilsner Malt 3 EBC 7000 g
Munich Malt 20 EBC 5600 g
Cara Crystal 120 EBC 2000 g
Chocolate Malt 800 EBC 200 g
Demerera Sugar 80 EBC 500 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 300 g
Saaz 2.8 % 90 g 60 min
Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 50 g 60 min
Saaz 2.8 % 95 g 10 min
Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 54 g 10 min
East Kent Golding 5.8 % 54 g 10 min
2 korker Lactol
CaSO4 (skyllevann):2 gram
CaSO4 (meskevann):5,5 gram
CaCl2 (skyllevann):3 gram
CaCl2 (meskevann):8,25 gram
CaCO3 (kun mesk):5,5 gram
NaHCO3 (kun mesk):11 gram
68 grader i minutter. Utmesk og skylling på 78 grader.
SafLager W-34/70
170 gram
Gjæret på 8 grader + diacetylrast