Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
24. november 2019
Flasket
20. januar 2020
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1,054 / 1,010
Bitterhet (IBU)
40,0 (N)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
56,0l
Mengde ferdig øl
51,0l
Gjærbare ingredienser

9.712 kg (75%) — BestMalz Pale Ale — Grain — 6 EBC
1.078 kg (8.3%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC
860 g (6.6%) — BestMalz Red X — Grain — 30 EBC
435 g (3.4%) — BestMalz Melanoidin — Grain — 70 EBC
435 g (3.4%) — Thomas Fawcett Pale Crystal Malt — Grain — 75 EBC
435 g (3.4%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EB

Humle og krydder

15 g (9 IBU) — Magnum 12% — Boil — 60 min

70 g (22 IBU) — Citra 12% — Boil — 15 min

215 g (10 IBU) — Citra 12% — Aroma — 20 min hopstand @ 75 °C

100 g — Citra 12% — Dry Hop — 7 days

Andre ingredienser

5 g — Chalk (CaCO3) — Mash

20 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

12 g — Gypsum (CaSO4) — Boil

Meskeinformasjon

Mash in — 50 °C — 0 min

Infusion — 65 °C — 120 min

Mash out — 78 °C — 10 min

Gjærtype

White Labs WLP001 C

Gjærmengde

569 billion yeast ce

Informasjon om gjæring

Primary — 19 °C — 0 days
CC

Kommentarer


[BBcode]