Klasse
10C Biere de garde
Brygget
1. mars 2019
Flasket
24. mars 2019
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1,069 / 1,014
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Best Pilsen Malt 6,00 kg
Best Munich Malt Dark 1,00 kg
Best Vienna Malt 400 g
Weyermann Carared 200 g
Brewferm Biscuit Malt 100 g
Weyermann Carafa Spesial II 30 g
Sukker 400 g

Humle og krydder

25,00 g Northern Brewer 10,00% 60,0 min
12,00 g Hallertauer Mittelfrueh 4,50% 15,0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

2-stegs infusjon 65/72 grader med batch sparge

Gjærtype

WLP 830

Gjærmengde

omtrent 400 milliard

Informasjon om gjæring

14 dager på 12 grader
7 dager på 15 grader

Kommentarer


[BBcode]