Klasse
10D Saison
Brygget
12. januar 2019
Flasket
30. januar 2019
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1053 / 1010
Bitterhet (IBU)
28,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt : 4500
Rugmalt : 1000
caramunich 1 : 100gr
Flaket Ris : 400 gr

Humle og krydder

Magnum 25 gr 60 min
Tettnanger . 30 gr 15 min
Tettnanger . 15 gr - 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader - 60 min
utmesk 78 grader - 10 min

Gjærtype

wlp 590

Gjærmengde

slurry

Informasjon om gjæring

20-24 grader 14 dager

Kommentarer


[BBcode]