Klasse
11A Belgisk dubbel/bruin
Brygget
28. september 2019
Flasket
1. november 2019
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1,065 / 1,012
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter – 2400 g
Pilsmalt – 2000 g
Munich – 500 g
Victory – 500 g
Hvetemalt – 500 g
Special B – 300 g
Sirup D-180 – 300 g

Humle og krydder

Challenger 20 g @ 60 min
Goldings – 15 g @ 5 min

Andre ingredienser

Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex

Meskeinformasjon

64 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

Starter, ca 1,5 l

Informasjon om gjæring

12 dager @ 18 C
2 dager @ 20 C

Kommentarer


[BBcode]